Gudstjänster och kyrkfika

Vi anpassar våra gudstjänster efter det rådande läget. Det innebär att vi tar emot åtta deltagare (utöver de medverkande) varje gudstjänst. Du anmäler dig till detta genom att kontakta vår präst Michael Rastas på 073-836 11 98. Gudstjänsten livesänds också via Youtube. Efter gudstjänsten, mellan klockan 17 och 18, är det öppet för den som vill att komma till Kapellet för att fira nattvard, spendera en stund i enskild bön, tända ett ljus, ta emot förbön eller att bara sitta. Max åtta personer i taget kan vara i lokalen.

Nytt är också att vi numer bjuder in till digitalt kyrkfika via programvaran Zoom. Vi ses kl 15.30, dricker en kopp kaffe/te och bara pratar med varandra. Använder du mobil enhet behöver du installera appen ”Zoom” kostnadsfritt. Om du sitter vid en dator kan du bara klicka in dig. Använd följande länk för att komma till kyrkfikat (samma länk varje vecka):

https://zoom.us/j/93517228870

Kontakta Michael om du har problem att ansluta.

Här kan du följa våra gudstjänster live, samt se en del andra videor.