Alpha

Alpha våren 2018!

Varmt välkommen till Alphakurs i EFS-kapellet. Den kommer att gå under tio torsdagar med start 15 februari. Det blir uppehåll på skärtorsdagen 29 mars. Sista gången blir alltså torsdag 26 april. Alpha är en grundkurs i kristen tro. Här kan man fritt utforska trons olika delar utan att känna krav på att man måste prestera någonting. Du får lyssna till lite undervisning samt får god mat. En god del av kvällen avsätta också till att bara samtala om viktiga frågor. Alla är välkomna!

Varje träff består av en måltid, ett föredrag och samtal. Välkommen med dina frågor och tankar!

En liten avgift för att täcka matkostnader kommer att tas ut. Om detta utgör ett problem för dig, bara anmäl dig och kom ändå!

Anmäl dig till kursen HÄR

Parallellt med Alphakursen kommer vi under våren att köra en fördjupningskurs. Denna är för dig som är nyfiken på att dyka lite djupare  i kristen tro och Bibeln. Fokus denna termin kommer att vara Gamla testamentets förutsägelser om att Jesus ska komma. Det kommer att bli mycket spännande. Vi äter tillsammans, sedan går de bada kurserna till sina respektive lokaler.

Fördjupningskursen anmäler du dig till HÄR

Den 1 februari kör vi en prova-på-gång för dig som är nyfiken. Det blir middag samt ett litet smakprov från de båda kurserna. Perfekt för dig som funderar på om detta är nåt för dig. Denna gång bjuder vi på maten!