Christianity Explored

Christianity Explored är en kurs på sju tillfällen där vi utforskar den kristna tron. Kursen är till för dig som är intresserad av att samtala och fundera kring livets djupa frågor, och för dig som är nyfiken på hur det kan komma sig att folk tror på Gud och Jesus i det moderna samhället. Man kan se det lite som att provköra en bil innan du köper den. Du får testa vad kristen tro är, helt förutsättningslöst. Alla är välkomna. Kristna och muslimer, astrofysiker och rörmokare, studenter och småbarnsföräldrar. 

Kvällen börjar med att vi äter god mat tillsammans. Sedan följer ett föredrag som berör livet, Bibeln, Jesus eller kristen tro. Efter föredraget delar vi in oss i mindre grupper och har ett samtal. Här är alla tankar och åsikter välkomna. Tillsammans kan vi berika varandra! 

Parallellt med denna kurs är det en mer fördjupande kurs om att leva som kristen lärjunge idag. Båda kurserna äter tillsammans, och vid kvällens slut kl 20.15 ber vi en enkel aftonbön, som alla som vill är välkomna att delta i.

En liten avgift för att täcka matkostnader kommer att tas ut. Anmäl dig till kursen via formuläret nedan eller genom att kontakta Michael Rastas. 

Har du några frågor? Kontakta Michael Rastas på michael.rastas@efs.nu eller 073-8361198

DATUM: Prova på-kväll: Tisdag 24 september. Kursen: 1 okt, 8 okt, 15 okt, 22 okt, 29 okt, 5 nov och 12 nov. (tisdagar)

TID: 18.00 Mat, 18.40 Föredrag och smågruppssamtal. Slut ca kl 20.

PLATS: EFS-kapellet, Biskopsgatan 10